Delikatesa z mascarpone made in Switzerland
MADE IN SWITZERLAND
INGREDIENCE
· 1 balení cukrářských piškotů
· 2 dcl šlehačky
·
·
· 1 vanilinový cukr
· 100g cukru
· ½ kg jahod, malin, rybízu či jiného ovoce dle chuti
Šlehačku ušleháme, přidáme tvaroh, mascarpone, cukr, vanilinový cukr a umícháme do hladka. Ovoce rozmixujeme na kaši, polovinu směsi necháme stranou, druhou polovinu dáme do mísy s tvarohovou směsí a pořádně promícháme. Na dno koláčové formy či mísy dáme piškoty, na ně nalijeme umixovanou ovocnou směs, (trochu ještě necháme na druhý den na ozdobení moučníku). Navrch pak natřeme krém a dáme do lednice. Necháme uležet do druhého dne a pak s chutí sežereme! J Lahoda!!!